Een herinnering

Dag en nacht bereikbaar 06 – 82883124

Begraven of cremeren

Begrafenis of crematie al eens over nagedacht?

Begraven of cremeren, dat is een gevoelsmatige keuze en is voor iedereen anders. De beweegredenen hiervoor zijn uiteenlopend. Soms is het zo dat je ideeën hierover veranderen met de jaren. En dat geeft niets. Af en toe stil staan bij het onderwerp is helemaal niet gek en misschien komen er andere keuzes met de jaren.

 

Een begrafenis heeft meer bijkomende kosten, zoals een grafmonument en grafrechten en onderhoudskosten voor de begraafplaats. Het aantal crematies stijgt elk jaar ten opzichte van begraven. Maar wist u dat een asurn ook kan worden bijgezet in een bestaand graf? Zo is het ook mogelijk te worden begraven op een natuurbegraafplaats.

 

Een afscheidsbijeenkomst of uitvaartplechtigheid kan plaatsvinden op een grote of kleine locatie en in grote of kleine kring .
Een theater, kerk of voetbalvereniging, of liever een intieme uitvaartplechtigheid? Voor iedereen is dit verschillend en ieder persoon maakt hierin zijn eigen keuze. In de afgelopen jaren heb ik heel wat locaties gezien en ik kan samen met u de mogelijkheden bespreken.

 

Fijn om eens van gedachten te wisselen met me over de mogelijkheden? Neem contact met me op en ik kom graag vrijblijvend bij u langs.