Een herinnering

Reacties

C. Appels

“De uitvaart begeleiding van Leonie na het overlijden van mijn vader was werkelijk geweldig. Ze maakt dingen zo persoonlijk dat een afscheid een prachtige herinnering wordt. Klasse Leonie!”

 

J. Heitzer

“Leonie, bedankt voor jouw ingetogen en lieve begeleiding na het overlijden van onze dochter. Jouw inbreng heeft er toe geleid dat het afscheid van Caroline door haar naasten en de vele genodigden als zeer indrukwekkend werd ervaren. “Vertrouwen kan het verschil maken”, dat heb je meer dan waargemaakt!”

 

J. Agterberg

“Leonie, super bedankt voor de goede zorgen. De uitvaart was van het begin tot eind keurig geregeld. Nogmaals onze dank hiervoor!!!”

 

J. Verkuijlen

“Een heel persoonlijke benadering. Staat klaar wanneer nodig en denkt mee in mogelijkheden.”

 

A. v. Tits-van Mierlo

“Zo betrokken, rustig en behulpzaam. Zo fijn om met Leonie de crematie voor onze moeder te regelen, meteen op me gemak voelen door haar!”

 

R. Winia

“Leonie, ontzettend bedankt voor je meer dan persoonlijke begeleiding voor de uitvaart van Rietje. We hadden het niet beter kunnen treffen! Veel geduld, tijd, oog voor detail en ook humor. Een perfecte begeleiding voor een bijzonder afscheid. Ik kan Leonie zeker aanbevelen.”

 

M. Bergmans

“Je doet het maar één keer goed. En wij hadden het geluk dat Leonie op ons pad kwam tijdens de verdrietige en verwarrende periode na de dood van mijn vader. Leonie luisterde, leefde zich in en nam ons bij de hand waardoor het afscheid zó mooi en waardevol is geworden dat we haar voor altijd dankbaar zullen blijven.”

 

M. van Outersterp

“Leonie, hartelijk dank voor het begeleiden van de begrafenis van onze vader. Vanaf het begin tot het einde hebben we alleen maar te maken gehad met je lieve en begripvolle adviezen. Je hebt ervoor gezorgd dat het hele proces tot en met de crematie uitstekend geregeld was en goed verlopen is. Met name het respect voor onze vader tijdens de verzorging en het vervoer, heeft ons geroerd. Niets was te veel, alles was mogelijk en bespreekbaar. Dank je wel.

 

A. Scheepers

Leonie je kunt maar een keer een mooi afscheid verzorgen.
Dat heb jij samen met Marieke voor ons pap geregeld heel hartelijk bedankt.”